Сканер А3 Epson Workforce DS-60000N (B11B204231BT)

Покращуйте процеси документообігу за допомогою цього надійного мережевого сканера формату А3 для офісного застосування. Цей мережевий сканер формату A3 задовольнить потреби компаній, яким потрібний швидкий, надійний та універсальний пристрій для оцифрування документів для архівування та розповсюдження електронних версій.
Артикул: B11B204231BT
Виробник: Epson
245 009,00 грн
Наявність: Немає в наявності - очікується

Цей ефективний і надійний пристрій, який сканує до 40 сторінок за хвилину, відповідає потребам середніх і великих підприємств, які прагнуть покращити свій документообіг. Цей сканер забезпечує швидке та безпроблемне сканування за допомогою пристрою АПД на 200 аркушів формату A3, дуплексного сканування за одну операцію та виявлення склеєних сторінок. Крім того, функції сканування в різні місця призначення, які пропонує програма Document Capture Pro, забезпечують ще більшу продуктивність.

Цей сканер та його функції можуть використовувати спільно декілька користувачів за допомогою вбудованої панелі мережевого інтерфейсу. У поєднанні з рішеннями Document Capture Pro панель мережевого інтерфейсу дає змогу користувачам використовувати функції віддаленого сканування та налаштовувати функції сканування в різні місця призначення, як-от сканування з відправкою електронною поштою або сканування в Microsoft SharePoint®» тощо*2. Ці функції дозволяють легко виконувати складні завдання.

Програмне забезпечення Document Capture Pro спрощує інтеграцію цього сканера документів у вашу систему керування документами, прискорюючи документообіг і надаючи змогу користувачам сканувати, конвертувати та розповсюджувати відскановану інформацію практично в будь-якому сховищі документів або системі керування документами.

Програмне забезпечення Document Capture Pro Server створено для компаній, яким потрібні розширені функції сканування та інші функції Document Capture Pro на своїх спільних пристроях без необхідності встановлювати програмне забезпечення на окремих комп’ютерах.

Технологія Epson ReadyScan LED скорочує тривалість розігрівання та знижує споживання електроенергії.

Головні особливості

  • Швидке сканування Швидкість сканування 40 стор./хв або 80 зобр./хв
  • АПД високої місткості АПД на 200 аркушів формату A3
  • Безпроблемна робота Виявлення склеєних сторінок
  • Можливість використання в мережі Панель мережевого інтерфейсу
  • Функції віддаленого сканування Просте сканування одним дотиком
Назва атрибуту Значення атрибуту
Призначення Для дому та офісу
Тип пристрою Сканери
Формат A3
Тип сканера планетарний
Тип датчика сканера CCD (ПЗС)
Інтерфейси USB, Ethernet
Роздільна здатність, dpi <= 600
Розміри (Ш x Г x В) 640 x 289 x 521
Вага, кг 26.9
Гарантія 12 місяців